Jairsingho

Mijn naam is Jairsingho Cicilia, 26 jaar oud en woon in Breda. Op jonge leeftijd heb ik altijd na school gedanst en mezelf kunnen ontwikkelen tot dansdocent en trainer van Next Generation bij Jump. Afgestudeerd in de Communicatie, hou ik me zodoende ook online bezig rondom dans. 

Door veel discipline, moed en kracht ben ik begonnen met een team waardoor we uiteindelijk in de top 3 teams zaten in Duitsland, waar ik eerst heb gewoond. Momenteel dans ik in een breakdance- en hiphop groep; Floorillaz & Trilogy. Zoals de groepen al zeggen dans ik voornamelijk breakdance en hiphop, wat ik ook in mijn lessen geef! Ondertussen heb ik shows gedaan voor verschillende artiesten zoals Fource, B-brave, Enmeris. Ook samengewerkt met Zapp, NPO1, Nederlandse loterij en Rabobank. 

In mijn lessen leer ik mijn leerlingen hun eigen stijl te ontwikkelen en daarin verder te groeien. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je de technieken krijgt waarin je dat kunt ontwikkelen, je dichtbij jezelf blijft in je eigen dans. Vanuit je eigen gevoel geniet je namelijk het meest. Ik zie je graag in mijn les!