Sandra Strijbos

Mijn naam is Sandra Strijbos, 

Vanaf 1997 ben ik eigenaresse en oprichtster van Jump Dance Factory. Als kind danste ik altijd al alsof mijn leven ervan af hing. Daarom was het een logisch gevolg dat ik in Tilburg op de Fontys Dansacademie terecht kwam en met goed gevolg mijn docenten opleiding heb gevolgd en afgerond tot 1e graads dansdocent. Tijdens deze opleiding was het idee ontstaan om een eigen Dansstudio te gaan beginnen in Breda en omstreken. 

Dit is Jump Dance Factory geworden. Als eigenaresse werk ik al bijna 20 jaar met hart en ziel om deze Dansstudio steeds meer op de kaart te zetten en uit te breiden op het gebied van alle dansvormen en stijlen die we jullie kunnen aanbieden op het gebied van dans. Daarom heb ik de keuze gemaakt om alleen met geschoolde docenten in mijn docenten team te werken! Dat zorgt ervoor dat er alleen maar kwaliteits lessen worden gegeven! 

Ik vind het belangrijk dat iedereen veel dansplezier beleeft in onze danslessen, daarnaast is het geweldig om te zien hoeveel danstalenten zich ontwikkelen in de reguliere lessen en in onze Demo Teams. Ik hoop dat ons enthousiasme jou kan overtuigen om een gratis proefles bij Jump Dance Factory te komen volgen!